Short Stories

Instameet #VaraSamsung

In acest weekend am avut oportunitatea de a participa la Instameet-ul #VaraSamsung organizat de catre cei de la Samsung Romania, in urma finalizarii unui concurs organizat pe contul de Instagram al acestora. Instameet-ul a fost ghidat de catre Christina One, care ne-a insotit pe traseul propus pentru a surprinde cele mai instagramabile locatii.

1. Muzeul de Arta Apuseana Dumitru Furnica-Minovici

Prima oprire a fost la Muzeul de Arta Apuseana Dumitru Furnica-Minovici, iar mai jos va las cateva poze din incinta locatiei, care este absolut superba, de-a dreptul impresionanta.

*de precizat este faptul ca intrarea la muzeu este GRATUITA, asa ca daca vreti sa vedeti ceva frumos, in aceasta toamna, mergeti cu incredere pentru ca o sa va placa cu siguranta ce veti vedea acolo. Puteti avea ocazia sa vedeti colectii din clasa de Tezaur a patrimoniului national

2. Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”

Urmatoarea destinatie a fost la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si desi am mai fost la muzeu, acum cativa ani, de data aceasta m-a impresionat mult mai mult fata de prima data. In plus, am realizat ca acum am descoperit locuri pe care nu le vazusem prima data si de care am ramas placut surprinsa. Mai jos, va las cateva dintre fotografiile realizate in incinta muzeului.

Daca va intrebati ce puteti vedea la muzeu, ei bine, veti descoperi cu bucurie un “sat” adevarat, cu monumente si artefacte din sec. al XVII-lea pana la inceputul sec XX absolut superbe, dar si constructii reprezentative provenite din importante zone etnografice, care au recapatat o a II-a viata la muzeu. De asemenea, puteti descoperi expozitii temporare, dar si activitati cultural educative precum: targuri, teatru sau spectacole de folclor, ateliere pentru copii etc..
Bonus, in cazul in care vreti sa manancati ceva autentic, chiar in incinta muzeului, este un local cu mancare traditionala romaneasca BIO, care se numeste Hanul “La bariera”.

3. Arcul de Triumf

Cea de-a III-a locatie si ultima de altfel, a fost Arcul de Triumf, care pentru mine personal a fost o bucurie imensa sa descopar ca acesta poate fi vizitat si in alta perioada, nu numai de 1 Decembrie.
Monumentul este deschis pana pe data de 17 octombrie si poate fi vizitat GRATUIT in fiecare weekend in intervalul orar 11:00 – 22:00. Asa ca, daca vreti sa surprindeti un apus de neuitat, chiar in “buricul” Bucurestiului, go for it, pentru ca este super senzatie sa fii acolo si sa vezi Bucurestiul de sus.

*Pont: Pe Arc, veti regasi mai multe binocluri, care va ofera oportunitatea de a vedea super multe alte cladiri, foarte dragute, aflat destul de departe de Arcul de Triumf.

Eu am profitat de acest lucru si am fotografiat Intercontinentalul cu ocazia Instameet #VaraSamsung

Personal, mi-a placut tare mult aceasta intalnire si faptul ca am avut ocazia sa fac fotografii in locuri de care habar nu aveam sau locuri unde nu stiam ca poti merge ca sa le vizitezi, dar si pentru ca am intalnit oameni noi cu care am impartasit pasiunea pentru fotografia cu telefonul mobil.


Felicitari Samsung Romania pentru aceasta initiativa si sper sa ne revedem si la alte intalniri de acest gen.

Foto: Samsung Romania

Pana data viitoare, va astept in sectiunea de comentarii, in care va invit sa-mi spuneti ce locuri instagramabile ati vizitat si pe care le recomandati.


Cu drag,
Ana

Please follow and share this:

Leave a Reply

error

Share daca ti-a placut: