Lifestyle,  Prima pagina

SkyShowtime introduce abonamentul cu reclame si majoreaza pretul abonamentului standard din 23 aprilie 2024

SkyShowtime introduce abonamentul cu reclame si majoreaza pretul abonamentului standard din 23 Aprilie 2024 – la un an de la lansarea serviciului de video streaming in Romania – SkyShowtime primim vestea ca din luna Aprilie vor avea loc schimbari la nivel de costuri si abonamente.

Preturile abonamentelor SkyShowtime vor varia in functie de tara si tipul de abonament ales.

  • in Romania, abonamentul Standard lunar costa 3,99 EUR până pe 22 aprilie 2024, dupa care abonamentul Standard devine Standard Plus si va costa 5,99 EUR lunar.
  • tot din 23 Aprilie va fi lansat si abonamentul Standard cu reclame, la pretul de 3.99 EUR lunar (prețul actualului abonament Standard fara reclame).

Pentru abonamentele platite in avans pentru un an intreg, Standard cu reclame va costa 30,99 EUR, iar Standard Plus 46,99 EUR.

Prin acest anunt, SkyShowtime devine primul mare serviciu de streaming care aduce in Romania o varianta de abonament cu reclame, o optiune testata si de Netflix sau Disney+ in mai multe tari.

Asa cum mentionam in acest articol, la debutul platformei in Romania, exista si o oferta speciala de care puteai profita, cu 50% reducere pe viata, platind doar 1.99 euro pe luna. Oferta se va aplica in continuare, doar ca suma va creste la 2.99 euro (jumatate din costul standard de 5.99 euro).

Platforma SkyShowtime va adauga in perioada urmatoare mai multe filme importante in biblioteca sa: Asteroid City de la Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning , Oppenheimer , PAW Patrol: The Mighty Movie și Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Totodata, portofoliul de productii noi, exclusive si originale SkyShowtime, care va fi disponibil pe micile ecrane pe ecrane în 2024, va include: A Gentleman in Moscow , Apples Never Fall , Bargain , HALO (S2), Knuckles , Kos (Scarborn) , Lawmen: Bass Reeves , Mary & George , Star Trek: Discovery (S1-5), Ted , The Curse , The Envoys (Los Enviados) (S2), The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz and Veronika.

Please follow and share this:

Leave a Reply

error

Share daca ti-a placut: