SkyShowtime
Lifestyle

SkyShowtime – lansarea unui nou serviciu de video streaming in Romania. Aceasta lansare vine cu o oferta de nerefuzat – 50% reducere la abonamentul lunar, pe viata!

De astazi, pe langa sarbatorirea Valentine’s Day, vom avea un nou motiv de celebrare si anume lansarea unui nou serviciu de video streaming in Romania – SkyShowtime. Acesta platforma se adauga celorlalte servicii de streaming disponibile in Romania: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Hulu, Apple TV Plus (Apple TV Plus nu este disponibil oficial in Romania. Neoficial, te poti abona, folosind un card bancar inregistrat in alta tara).

Lansarea unui nou serviciu de video streaming in Romania – SkyShowtime

Odata cu lansarea acestui nou serviciu de video streaming in Romania – SkyShowtime vom avea acces la filme realizate de Universal Pictures si Paramount Pictures, la seriale in exclusivitate, la continut pentru copii si familie si totodata la o selectie de titluri legendare de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios si Peacock.

Continut disponibil

Lansarea de azi (14.02.2023) vine cu o oferta pe viata, de 1,99 euro/luna, daca te abonezi acum! (oferta valabila doar pentru o perioada limitata, prinde-o cat mai poti!)

Oferta de lansare

Daca te abonezi prin intermediul skywhotime.com vei primi o reducere de 50% din tariful lunar standard – pe viata. In Romania, pretul standard este de doar 3.99 euro, iar daca te abonezi acum platesti doar 1.99 euro pe luna. Te poti abona aici!

Lansarea din Romania a avut loc simultan cu cea din Albania, Republica Ceha, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia si Slovacia (platforma SkyShowtime putand fi accesata direct prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com sau prin aplicația SkyShowtime disponibila pentru dispozitivele Android, Android TV, Google TV, LG TV si Apple iOS, tvOS).

Please follow and share this:

Leave a Reply

error

Share daca ti-a placut: